Tuesday, January 11, 2005

TOEIC

10 ianuarie a fost o zi importanta pentru InfoProject.
Am primit vizita d-nei Zsofia Horvath de la Institute of International Education din Budapesta, sefa departamentului TOEIC.
Institutul International de Educatie , cu sediul in New York, a fost fondat in anul 1919 si are 25 de sucursale.
Sediul Sucursalei IIE pentru Europa Centrala si de Est se afla la Budapesta si are ca obiectiv principal realizarea schimburilor internationale de studenti.
De asemenea raspunde de cele doua teste importante de limba engleza: TOEFL si TOEIC.
Testul TOEIC este cel mai raspandit test de limba engleza din intreaga lume. Anul trecut 4 milioane de persoane au participat la testari pentru obtinerea certificatului TOEIC
In noiembrie acest test de limba engleza a fost lansat si in Romania, iar firma InfoProject a devenit un activ promotor fiind atat Centru Autorizat TOEIC cat si organizator de cursuri pregatitoare TOEIC.
Cu prilejul acestei vizite au fost parcursi pasii finali in autorizarea definitiva a centrului.
6 persoane au participat la cursul de training pentru organizarea testarilor : Mariana Hudrea, Simona Zachia, Anamaria Pop, Daniela Buda, Nicoleta Onea si Rodica Horvath.
Activitatea s-a incheiat cu aplicarea testului TOEIC participantelor la intruire..
Impresiile d-nei Zsofia Horvath au fost pe masura profesionalismului de care a dat dovada echipa romana, care a dovedit spirit organizatoric, simt de raspundere si calitati de munca in echipa.
Speram ca acest succes este de bun augur pentru impunerea testelor TOEIC ca instrument util in vederea accesului cetatenilor Romaniei pe piata internationala a fortei de munca.

1 comment:

Mariana Hudrea said...

Am uitat de tuica.
Nu el poti face pe toate.